VIDEO Șase persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit frontal la intrare în Buzău

Șase persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 2, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti. Una dintre victime a rămas încarcerată, fiind scoasă de echipajele de pompieri. Traficul în zona accidentului a fost blocat.

Potrivit Poliției, șoferul unui autoturism Sķoda, un bărbat de 49 de ani, ce se deplasa către Buzău a pierdut controlul volanului pe fondul unui carosabil umed și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu al autovehicul Skoda.

Șoferul care a intrat pe contrasens era băut, spun polițiștii, etilotestul indicând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta era însoțit de doi bărbați de 40 și 68 de ani. Cealaltă mașină era condusă de o femeie de 37 de ani care avea alături de ea o tânără de 17 ani și un tânăr de 27 de ani.

În urma impactului, șase persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. Victimele au fost transportate la sital. Traficul a fost deblocat în zona accidentului după mai bine de o oră și jumătate.

Urmărește-ne pe Google News