VIDEO Spectacol dedicat de copiii din centrele de plasament Centenarului Marii Uniri

Au dansat, au cântat și au încântat. Este vorba despre zeci de copii din centrele de plasament din județul Buzău care, luni, au strălucit în lumina reflectoarelor pe scena Consiliului Județean. Spectacolul micuților, intitulat “Centenar de poveste”, a fost dedicat împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Copiii din centrele de plasament din județul Buzău au strălucit astăzi pe scena Consiliului Județean. Micuții au fost protagoniştii unor momente artistice de excepţie, realizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Organizat în preajma sărbătorilor, spectacolul “Centenar de poveste” a însemnat în primul rând emoție și bucurie.

Preţ de câteva ore, micuţii au avut ocazia de a păşi în faţa cortinei, în lumina reflectoarelor. Eticheta de „copil orfan” a fost dată la o parte, fiind înlocuită de titlul de artist. Iar scena a prins viaţă prin momente de dans, teatru, muzică şi poezie.

Cu emoţii, în culise, dar și cu inerente stângăcii pe scenă, puștii au reuşit să smulgă ropote de aplauze şi să impresioneze până la lacrimi audiența. Trist este însă că din public au lipsit cei mai importanţi spectatori, părinţii.

Urmărește-ne pe Google News