VIDEO Iată ce a urmat după ce o hoață a fost prinsă în flagrant de victimă, de două ori cât ea

Buzoienii își fac singuri dreptate, din cauza hoților care au năpădit orașul. Deși echipajele de poliție locală patrulează frecvent în zona centrală a orașului, infractorii nu au deloc teamă și operează ziua în amiaza mare. Atunci când sunt surprinși cu mâna în buzunarele victimelor, hoții reacționează violent.

Un astfel de scandal a fost surprins miercuri, în zona restaurantului Miorița, din centrul Buzăului. Pe imaginile filmate de un martor apare un cetățean corpolent care încearcă să-și recupereze, cu forța, banii furați de o infractoare de etnie romă.

Supărată că a fost smucită și tăvălită de omul nervos, probabil cu intenția de a-și recupera paguba sau de a o da pe mâna poliției, hoața a început să înjure după care a fugit.

Bărbatul a stat la coadă pentru a cumpăra covrigi de Buzău iar la un moment dat cineva i-a atras atenția că femeia de etnie romă îi subtilizase o bancnotă de 100 de lei din buzunar. Acesta a alergat după ea, pe trecerea de pietoni, iar după ce a înfipt mâna în ea a început scandalul.

Urmărește-ne pe Google News