VIDEO O cameră de supraveghere a înregistrat accidentul cu șase victime, de la ieșirea din Buzău spre Râmnicu Sărat

Un grav accident de circulație s-a produs joi seara pe DN2 E85, în localitatea Mărăcineni, la ieșire de pe pod, spre Râmnicu Sărat. Din primele informații primite de la IPJ Buzău, se pare că în accident sunt implicate trei autoturisme.

Șoferul unui autovehicul ar fi lovit alte două autoturisme, la ieșirea de pe pod. În urma impactului, mașinile au ricoșat într-o parcare din zonă.

La locul respectiv se află atât echipaje de poliție, cât și cele de la Ambulanță. Accidentul s-a soldat cu șase victime. Două dintre ele, rămase încarcerate, au fost scoase de echipajele ISU.

Se pare că o persoană ar fi rănită grav. Alte patru persoane ar fi plecat la spital imediat după accident.

Potrivit poliției, un tânăr de 24 de ani din Săgeata a pierdut controlul volanului la ieșirea de pe podul Maracineni și a lovit două auto care se aflau într-o parcare.

Șoferul nu a putut fi testat alcoolscopic dar i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răniți în accident au fost șoferul și un pasager din mașina sa, precum și alte patru persoane care erau în cele două mașini sau care chiar atunci se urcau în autovehicule.

Urmărește-ne pe Google News