VIDEO Mama Cătălinei, fata torturată de iubit: ”Nu mi-a venit să cred că fata lovită cu paharul în cap este Cătălina mea”

Chiar dacă fiica lor a fost internată într-un centru pentru victimele violenței în familie, din județul Buzău, părinții tinerei care a fost maltratată de iubit sunt încă în stare de șoc. Imaginile terorii încă îi bântuie.

”Nu mi-a venit să cred că în acele imagini de pe Facebook cu fata lovită cu paharul în cap apare Cătălina mea. Este un monstru”, spune Daniela, mama fetei.

Doar opt luni de relație i-au trebuit lui Robert să se transforme în monstrul pe care l-a văzut toata lumea în înregistrările de pe Facebook. Părinții regretă acum că s-au lăsat așa de ușor păcăliți de amabilitatea noului prieten al Cătălinei.

Pe parcurs, băiatul a început să-și dea arama pe față. Nu puține au fost momentele în care Robert a intrat în conflict cu părinții fetei, din cauza comportamentului violent.

Casa din Buzău a părinților păstrează și acum urmele uneia dintre ieșirile nervoase ale ploieșteanului. ”De Paște, mi l-a prezentat fata pe acest băiat și părea ok. Apoi, în această toamnă, au venit în lipsa mea aici și, pentru că soția mea l-a acuzat că i-a furat bani din poșetă, a făcut scandal și a aruncat cu un bolovan în geamuri”, spune Ion, tatăl Cătălinei.

Ioana si Robert locuiau împreună într-o garsonieră din Ploiești. De două luni, părinții nu mai aveau vești de la Cătălina. Ei recunosc că fiica lor o apucase pe cai greșite, însă niciodata nu le-a dat atâtea bătăi de cap. Fata devenise și consumatoare de droguri, îndemnată de iubitul ei.

”Anturajul a stricat-o pe Cătălina. Părinții au încercat să o educe însă copilul a luat-o pe altă cale cu multă vreme înainte. Ea a avut și câteva internări și de câțiva ani Cătălina nu a mai știut de părinți”, declară Valentina Pârposel, asistent social Glodeanu Silistea.

Fata torturată de iubitul ei a împlinit 18 ani pe 1 decembrie 2018. Mama și tatăl Cătălinei fac acum demersuri pentru a-l lua în plasament pe băiețelul ei de un an si o lună, rezultat dintr-o relație anterioară celei cu Robert. Părinții Cătălinei speră că justiția îl va pedepsi crunt pe agresor.

Urmărește-ne pe Google News