Interlopul Bărzoi, agresorul de maneliști, recidivează! L-a rupt în bătaie pe Găbiță de la Buzău

Programul susţinut de manelistul Găbiță de la Buzău şi lăutarii săi într-o discotecă din satul Tăbărăşti, judeţul Buzău, s-a încheiat cu un scandal monstru. Patronul localului, cunoscut în lumea interlopă drept Bărzoi, l-a luat la pumni și la picioare pe șeful formației Găbiță de la Buzău după ce programul muzical s-a terminat și clienții au plecat din discotecă. Ulterior, toți membrii formaţiei au fost agresați de patronul furios.

Interlopul Bărzoi nu este la prima ispravă de acest gen, el agresându-l în luna februarie și pe manelistul Marinică Nămol, care a fost dat afară din local cu scandal, pentru recuperarea instrumentelor, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei.

Găbiță de la Buzău povestește că a trăit momente de coșmar după ce a fost bătut crunt timp de o jumătate de oră, manelistul fiind internat în stare gravă la Spitalul Universitar din București.

„După ce s-a terminat programul și au plecat toți clienții, a cerut bodyguarzilor să încuie ușa că vrea să ne dea o mică lecție. Din senin, m-a luat la pumni și la picioare, lovindu-mă cu bestialitate cu genunchii în cap și în coaste. Apoi a cerut un cuțit ca să-mi scoată un ochi ca să mă învețe minte să nu mă mai dau mare. După aceea m-a lovit în față si mi-a zis că-mi zdrobește maxilarul ca să nu mai cânt niciodată. Am văzut moartea cu ochii și de-abia am scăpat când paznicii lui nu erau atenți am fugit pe un geam de incendiu apoi am sărit un gard și am intrat peste o familie plin de sânge. Am rugat oamenii să cheme poliția și așa am reușit să fiu transportat la spital și să scap cu viață din mâinile acestui individ”, povestește Găbiță de la Buzău.

47384096_931968726927486_2581330191628369920_n

Manelistul buzoian se află acum internat la Spitalul Universitar din capitală, cu trei coaste rupte și leziuni grave la față și la un plămân. În urma bătăii încasate, muzicantul s-a ales și cu fractură de calcaneu, fiind supus unei intervenții chirugicale complicată.

Găbiță de la Buzău se teme acum pentru viața lui după bătaia încasată si după amenintările primite după incident.
Patronul discotecii din Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi, este cunoscut în lumea interlopă pentru relele tratamente aplicate lăutarilor și maneliștilor, el având deschise de către polițiști mai multe dosare penale pentru lovire și alte violențe.

Marinică Nămol şi instrumentiştii au trăit o experiență similară în aceeași discotecă la începutul anului. Ei tocmai se pregăteau să pună punct programului de manele atunci când patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bătaie pe tehnicienii care demontau boxele.

”Eram în timpul cântării iar incidentul s-a întâmplat în loja de deasupra scenei unde sunt mese cu invitaţi. După ce au plecat clienţii de sus, băieţii de la tehnic s-au dus să strângă aparatura şi în timp ce demontau boxa patronul a început să-l lovească pe unul dintre băieţi. Fără niciun motiv”, a declarat în februarie anul acesta Marinică Nămol, şeful formaţiei.

Cântăreţii de pe scenă au oprit programul şi au încercat să aplaneze scandalul. Degeaba, pentru că patronul, foarte agresiv, i-a dat afară pe toţi după care s-a baricadat înăuntru. Pentru a-şi recupera instrumentele şi aparatura de sonorizare, Marinică Nămol a decis să sune la 112 ca să ceară ajutorul Poliţiei.

Instrumentele şi aparatura pe care patronul discotecii din Tăbărăşti le-a sechestrat aparţin unui cunoscut organizator de spectacole de manele, Iosif Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Florin Salam. Agresorul lăutarilor s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru furt.