Încheierea ”Operațiunii bradul de Crăciun”, anunțată de viceprimarul Ionuț Apostu

Bradul din fața Palatului Comunal a fost adus de pe raza municipiului Buzău. Are 36 de ani și provine din curtea unui cetățean care a decis să-l doneze municipalității după ce a observat că rădăcina copacului afectează fundația casei.

Până anul trecut, brazii pentru centru și Orășelul Copiilor erau primiţi în dar din Harghita, însă costul transportului lor până la Buzău era foarte mare.

“Operațiunea Bradul de Crăciun s-a încheiat…… Oaspetele a ajuns cu bine în Piața Daciei!😄 Și în acest an am îmbinat tradiția cu ecologia și am adus un brad din curtea unui buzoian, nu tăiat din pădure! Îi mulțumesc public domnului Țârlea de pe strada Orizontului pentru cadoul făcut buzoienilor. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi că l-a crescut vreme de 36 de ani, dar acum afecta fundația casei și rețeaua electrică și trebuia tăiat urgent!”, a scris viceprimarul Ionuţ Apostu pe Facebook.

Instalaţia pomului de Crăciun din Piaţa Dacia va fi pornită pe 1 decembrie. Odată cu aprinderea luminilor multicolore din brad se va aprinde şi iluminatul de sărbători din întreg oraşul.

46885452_2228249320541559_1854552979898630144_o

Urmărește-ne pe Google News