Consiliul Judeţean Buzău va acorda premii substanțiale în bani elevilor și profesorilor de elită

Cei mai buni elevi şi profesori din judeţul Buzău vor fi premiați și în acest an de către autorități. Este vorba despre copii şi cadre didactice care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele internaţionale şi concursurile naţionale, în decursul anului școlar 2017-2018.

Elevii şi profesorii lor îndrumători din judeţul Buzău vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute în decursul anului şcolar 2017-2018. Este vorba despre copiii care au reuşit să ia premii la olimpiadele internaţionale şi naţionale.

Astfel, rezultatele la olimpiadele internaţionale vor fi răsplătite cu câte 600 de lei, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, indiferent de locul obținut. De asemenea, câștigătorii olimpiadelor naționale vor fi recompensaţi cu sume de bani în funcţie de premiul obţinut.

Anul acesta a fost introdusă o nouă secţiune şi se vor premia și echipele cu peste 20 de elevi care au obținut rezultate notabile la competițiile naționale și internaționale, fiecare membru al echipei urmând a fi recompensat cu câte 150 de lei.

Festivitatea de premiere a olimpicilor școlari și a îndrumătorilor acestora va avea loc în data de 12 decembrie, la sediul Consiliului Județean Buzău.