Șeminee electrice pentru interioare de vis! De la PEFOC.ro

Anumite modificări pe care vrei să le faci în apartamentul tău necesită o autorizaţie de construcţie, aprobarea vecinilor sau a asociaţiei de proprietari. Modificările din apartament pot fi zugrăveli, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea unor sisteme, dar şi dărâmarea unor pereţi. Pentru unele dintre aceste lucrări, avem nevoie de autorizaţie de construire şi chiar de o aprobare din partea asociaţiei de proprietari. La capitolul montarea unui semineu la bloc, da, chiar și la bloc, e diferit. În acest caz nu ai nevoie de aprobare.

Este drept că modificarea adusă de tine ar putea afecta structura de rezistenţă a blocului (atunci ai nevoie de o aprobare din partea primăriei sau a Inspectoratului de Stat în Construcţii). În caz contrar, rişti amenzi usturătoare. Dar ce bine că atunci când vrei un șemineu nu e nevoie de toate aceste lucruri. Pentru că un șemineu montat la bloc nu are nevoie de nicio aprobare. Sau poate doar de aprobarea familie că vrea sau nu un șemineu. Dar să fim serioși, cine nu visează la frumusețea unui semineu pe lemne. Și mai ales acum că vine iarna.

Unul dintre modelele pe care le puteti monta și la bloc este șemineul electic.

Șeminee electrice cu flăcări 3D

Foarte confortabile și ușor de utilizat, șemineele cu focar electric 3D oferă căldură în camere de până la 30 mp și dispun de telecomandă pentru a regla afisajul ce imită arderea dintr-un șemineu pe lemne. Alte avantaje sunt tehnologia 3D LED cu consum redus, timer, termostat pentru reglarea temperaturii.

Cât despre partea de design, focarele electrice au un aspect elegant și modern și se potrivesc cu mai multe stiluri de amenajare interioară, în funcție de modelul ales. În plus, variantele de focar + consolă TV reprezintă un obiect de mobilier practic.

Șemineele electrice sunt perfecte pentru o ambianță mai plăcută în încăpere în timpul cinei sau vizionării unui program TV.

bzz

Nu mai sta pe gânduri! Oferă valoare camerei și bucură-te cât mai repede de ambianța plăcută creată de aceste șeminee decorative. Lângă foc uiți de probleme și stres, iar lumina și căldura acestuia te poartă departe.

Confortabile de utilizat datorită telecomenzii, timerului, afișajului reglabil și termostatului, șemineele electrice sunt ideale pentru a înlocui un șemineu traditional pe lemne. Deci, ce mai aștepți? E mai simplu decât credeai să ai un șemineu la bloc.

Mai trebuie doar să contactezi persoana potrivită care să îți oferă răspuns la absolut orice întrebare ai. Și îți recomand PEFOC.ro – locul specialiștilor în șeminee!

PEFOC.ro oferă soluții complete ce includ proiectarea și dimensionarea unui sistem eficient de încălzire pentru casa dumneavoastră, echipamente de cea mai buna calitate, montaj calificat și specializat, service, garanție și postgaranție.

În funcție de gusturile sau de stilul pentru care veți opta, de la PEFOC puteți alege șeminee pe lemne, șeminee pe gaz, electrice, termoșeminee, bioșeminee, tuburi peleți și burlan soba, coșuri de fum inox de calitate superioară, accesorii necesare pentru o bună funcționare, sobe tip șemineu. Indiferent ce produs veți alege, acesta va ajunge direct la ușa casei, în condiții de maximă siguranță și cu transport gratuit!

Trebuie doar să pui PEFOC, iar ei fac TOT!