Meciuri de primă ligă, duminică, în Sala Sporturilor din Buzău

Duel de foc, duminică după-amiază, în Sala Sporturilor din Buzău. SCM Gloria Buzău va întâlni câștigătoarea Cupei EHF, SCM Craiova. Partida va fi precedată de un alt meci de Liga Națională. Handbal Club Buzău 2012 va primi vizita grupării CSM 2007 Focșani, echipă cu un debut excelent de campionat.

Se anunță o sărbătoare a handbalului, duminică, în Sala sporturilor din Buzău. De la ora 17.30, SCM Gloria Buzău va întâlni SCM Craiova, câștigătoarea Cupei EHF la handbal feminin, a doua competiție valorică europeană.

Elevele lui Dumitru Muși vin după un eșec usturător, pe teren propriu, în fața formației Corona Brașov și vor să demonstreze împotriva oltencelor că alta este valoarea echipei buzoiene. Partida va avea loc cu începere de la ora 17.30.

Tichetul de intrare costă 10 lei, de gratuitate beneficiind elevi și pensionarii. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 1.

Tot duminică, de la ora 15.00, Sala Sporturilor din Buzău va găzdui un alt meci de primă ligă. Handbal Club Buzău 2012 va întâlni formația CSM 2007 Focșani într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Echipa vrânceană este un adversar greu de învins, rezultatele de până acum clasând-o pe locul 5 în Liga Națională după șapte runde. De partea cealaltă, trupa lui Eliodor Voica se află pe locul 10 iar o victorie în meciul de duminică ar fi extrem de prețioasă.