Piromani reținuți, după ce le-au dat foc mai multor anexe gospodărești din sat

Doi piromani, de 19, respectiv 40 de ani, din comuna buzoiană Puiești, au fost prinși de polițiști și reținuți după ce au incendiat trei anexe gospodărești.

Poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Râmnicelu au identificat, în urma activităţilor specifice desfăşurate, doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, ambii din comuna Puieşti, bănuiţi de comiterea a trei infracţiuni de distrugere prin incendiere.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în cursul lunii octombrie 2018, un bărbat în vârstă de 40 de ani ar fi determinat un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, să incendieze trei anexe de pe raza localităţii Nicoleşti, folosite pentru depozitarea de produse agricole.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, faţă de cei doi bănuiţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.