Tamponare între un microbuz și un autoturism, la ieșire din Râmnicu Sărat. La spital au ajuns trei persoane

Un accident de circulație s-a produs marți după-amiază la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani. Un microbuz și un autoturism s-au tamponat față-spate. În urma coliziunii, două persoane din microbuz, șoferul și un pasager, au fost rănite. De asemenea și șoferul autoturismului a cerut îngrijiri medicale.

Cel mai probabil, spun polițiștii, șoferul autoturismului, un râmnicean de 30 de ani, a frânat brusc iar cel aflat la volanul microbuzului nu a mai putut evita impactul. Vina i-ar aparține totuși șoferului de 32 de ani al microbuzului, care nu a păstrat distanța față de autoturismul din față. Nu sunt probleme de trafic, anunță IPJ Buzău.

Tot marți, în jurul orei 14.30, un bărbat de 70 de ani care circula cu un motoscuter pe DN 10 pe direcţia Sătuc spre Ojasca, a fost acroşat de un autoturism care se afla parcat pe partea dreaptă a aceluiaşi sens de mers şi al cărui sofer, de 26 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc.

În urma impactului a fost rănit conducătorului motoscuterului, care a fost transportat la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.