VIDEO Terase cu raci, scoici și caracatițe, în centrul Buzăului

Tentacule de caracatiță și calamar, midii şi creveţi în sos picant ori pui de baltă sunt doar câteva dintre deliciile oferite la Festivalul Mediteranean, un târg itinerant dedicat amatorilor de fructe de mare, pește ori dulciuri, ajuns astazi în Buzău. În ciuda prețurilor destul de piperate, mirosul exotic a atras imediat sute de gurmanzi.

Picante și apetisante sunt preparatele de la festivalul pescăresc deschis astăzi în centrul orașului Buzău. Mirosul irezistibil de fructe de mare a atras, cu ușurință, sute de gurmanzi.

Bunătăţile aburinde au prețuri pe măsură. 70 de lei costă porţia de homar, 30 de lei rapanele ori creveții și 35 de lei, puii de baltă. Din ofertă nu lipsește dorada, gata pregătită pe grătar. Un singur pește costă 25 lei.

Pe unii cumpărători, preţurile destul de piperate i-au făcut să cumpănească bine dacă pofta este mai importantă decât cheltuiala.

Festivalul delicilor mediteraneene este organizat în premieră la Buzau, timp de 3 zile. Pe lângă fructe de mare, târgul oferă și bunătăti din carne.

Vizitatorii se pot îndulci si cu delicii turceşti – baclavale ori diverse prăjituri, dar si cu îmbietoare gogoși grecești.

Urmărește-ne pe Google News