VIDEO Poliția Locală a prins infractorul care spărgea automatele de cafea din oraș

A făcut o adevarată pasiune pentru spargerea automatelor de cafea. Este cazul unui bărbat de 51 de ani, care a fost reținut miercuri, în municipiul Buzău, fiind suspectat ca a furat sume consistente de bani din mai multe automate de cafea din oraș. În 2013, bărbatul a fost arestat și cercetat penal tot pentru furtul din automatele de cafea.

Un bărbat de 51 de ani din localitatea buzoiană Bălăceanu nu poate sta deloc departe de automatele de cafea. Nu pentru că ar fi mare băutor de espresso sau capuccino, ci pentru că este ispitit de mărunțișul din aceste aparate.

Miercuri noapte, pentru că părea suspect, bărbatul a fost urmărit de către un echipaj al Poliției Locale Buzău în mai multe zone ale orasului.

După ce a fost reținut de polițiști, bărbatul a fost percheziționat. Oamenii legii au găsit asupra sa atât unelte folosite la spargere, cât și suma de 706 lei, majoritatea în bancnote de 1 leu.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Investigații Criminale. Suspectul nu este la prima abatere de acest gen. El a mai fost reținut și cercetat penal și în 2013, tot pentru furt din automate de cafea.