VIDEO O șoferiță implicată într-un carambol, în centrul Buzăului, a avut nevoie de îngrijiri medicale

Trei maşini au fost implicate într-o tamponare pe strada Ion Băieșu, dupa ce un tânăr șofer din Buzău, care n-a pastrat distanța corespunzătoare, a lovit o alta masina, iar aceasta, la rândul ei a tamponat autoturismul din fața sa. În urma impactului, o șoferiță implicată în carambol a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.

Accidentul a avut loc joi, în centrul orașului Buzău, după ora prânzului, pe strada Ion Băieșu. Un șofer grăbit, în vârstă de 26 ani, din localitatea buzoiană Drâmboca, nu a păstrat distanța corespunzătoare, în momentul în care a plecat de la semafor și a lovit alte două mașini.

În urma coliziunii, o șoferiță implicată în carambol, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după un atac de panică. În masina ei, pe bancheta din spate se afla și un copil. Nu a fost nevoie ca femeia să fie transportată la Spitalul Judetean de Urgență din Buzău.

Polițiștii l-au sancționat pe șoferul vinovat cu amendă de 580 lei și 3 puncte de penalizare pentru că nu a păstrat distanța corespunzătoare în trafic. Cele trei mașini avariate au nevoie de reparații costisitoare.