In visele tale apar des bijuteriile? Descopera cele mai interesante interpretari!

Subconstientul transmite semnale creierului fara oprire, prin intermediul intuitiei, a sentimentelor deosebite si, bineinteles, prin vise. De aceea, exista un interes real din partea multora de a descoperi misterul care se afla in spatele lor!

Bijuteriile sunt obiecte pretioase, care reflecta statutul, dar si preferintele sau personalitatea unei persoane. In viata reala, purtate alaturi de esarfe din matase de dama si de alte accesorii speciale, pot oferi doamnei sau domnisoarei un sentiment de incredere si de putere. In vise, acestea semnifica, in general, pretuire, prosperitate, succes si noi oportunitati. De asemenea, pot avea si conotatii negative in legatura cu comportamentul sau gandurile celei care le viseaza, in functie de context. Pentru a afla mai multe, citeste continuarea articolului!

Cum interpreteaza specialistii prezenta bijuteriilor in vise?

  •        Bijuteriile pentru femei

sursa pexels.com 3In primul rand, trebuie mentionat faptul ca exista si semnificatii diferite in functie de sexul persoanei care le viseaza: in cazul femeilor, o bijuterie poate simboliza faptul ca aceasta este pretuita, talentata si ca valoarea ii este recunoscuta de cei din jurul ei; daca un barbat viseaza bijuterii, acestea aduc confort, bunastare, realizari pe plan profesional, material sau personal si castiguri. Atunci cand in vise apar bijuterii elegante pentru femei, inseamna ca vei avea parte de tandrete si de sentimente de afectiune din partea partenerului. Bijuteriile false pot reflecta relatiile cu persoanele din jur, mai exact intentii necurate, minciuni, adevaruri ascunse sau fapte necinstite.

  •        Purtand bijuterii

Purtarea bijuteriilor in vis poate fi urmata de o promovare la locul de munca si de recunoasterea unor merite reale.

In cazul in care observi ca alte persoane din jurul tau poarta accesorii impresionante, este posibil sa ai parte de celebritate sau sa ajungi in apropierea unor persoane cunoscute.

  •        Haine impodobite cu bijuterii

In acest caz, te poti astepta la o intamplare cu totul deosebita, neprevazuta, care va avea un impact pozitiv asupra vietii tale si asupra situatiei financiare.

  •        Bijuterii in dar

sursa pexels.com 2Fie ca primesti de la cineva bijuterii ori le mostenesti, aceste fapte pot fi interpretate  in doua feluri diferite: ori vei avea parte de castiguri semnificative si de succes, insa iti vei dori mai multe de atat, ori (in cazul in care o femeie viseaza acest lucru) vei avea parte de dragoste din partea barbatului din viata ta, o casnicie trainica si linistita, lipsita de conflicte.

  •        Bijuterii pierdute

Daca visezi ca ai pierdut piese pretioase dragi tie, poate inseamna faptul ca unele persoane din jur incearca sa te impiedice sa-ti atingi scopurile si ca iti doresc raul.

  •        Achizitionarea bijuteriilor

Chiar daca acest vis te poate dezamagi odata cu terminarea lui, cand iti vei da seama ca nu s-a intamplat in realitate, achizitionarea unor bijuterii de care te bucuri iti va aduce noroc si impliniri! De asemenea, o astfel de viziune simbolizeaza relatiile bune pe care le ai cu persoanele dragi tie, dar si cu partenerul de viata.

Asadar, aparitia in vis a bijuteriilor are, in cea mai mare parte, conotatii pozitive. Bucura-te de acest lucru si accepta oportunitatile si provocarile din viata ta, mai ales ca subconstientul tau te va conduce spre rezultate incununate de succes!

Urmărește-ne pe Google News