VIDEO Biciclist de 60 de ani, victimă colaterală după coliziunea dintre două autoturisme

Un accident de circulatie produs luni seară la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu și Spiru Haret s-a soldat cu rănirea unei persoane. În eveniment au fost implicate două autoturisme și un biciclist.

Din primele date, un autoturism nu a acordat prioritate de trecere altui autovehcul care circula pe Nicolae Bălcescu, dinspre Crâng către Centru, iar în urma impactului al doilea autoturism a lovit un biciclist care circula pe carosabil, în aceeași direcție.

Din eveniment a rezultat rănirea biciclistului, un bărbat de aproximativ 60 ani. Politistii actioneaza la fata locului pentru fluidizarea traficului rutier si stabilirea conditiilor in care s-a produs evenimentul.

Un bărbat de 32 de ani din Buzău, care conducea un Hunday pe strada Spiru Haret, a efectuat virajul stânga către Prefectură și nu a acordat prioritate de trecere unei Dacii Logan condusă de un bărbat de 39 de ani, din Buzău, pe direcția Centru către Crâng și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul Logan a pătruns pe sensul opus și a lovit un biciclist care circula regulamentar din direcția Crâng către Centru. Din eveniment a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la spital.

Conducătorul Loganului consumase băuturi alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând 0.07 mg/ l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Urmărește-ne pe Google News