VIDEO Carambol în Mărăcineni. Un copil și părinții lui au fost răniți într-un accident cu patru autoturisme

Un accident în care au fost implicate patru mașini s-a produs duminică seara la ieșire din Buzău pe DN2 E85, în comuna Mărăcineni. Incidentul rutier a fost provocat de un șofer neatent care a ieșit fără să se asigure dintr-o benzinărie.

Un băiețel de trei ani și părinții acestuia, din Vrancea, au ajuns duminică seară la Spitalul Județean de Urgență Buzău după ce mașina cu care se deplasau spre Focșani a fost lovită de un autoturism condus de un buzoian, de 28 de ani, din Zilișteanca.

Acesta nu s-a asigurat când a pătruns pe DN2 E85 și a izbit în plin mașina de Vrancea care se deplasa regulamentar în aceeași direcție.
În urma impactului, autoturismul de Vrancea, un Ford Focus, a fost proiectat pe sensul opus unde s-a răsturnat, lovind o altă mașină care venea dinspre Râmnicu Sărat și un autovehicul parcat.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre un copil de 3 ani și părinții acestuia, din Ford, și despre șoferul mașinii care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat.

În Fordul Focus se mai afla un băiețel de cinci ani al familiei din Vrancea dar a scăpat nevătămat. Nevătămat a scăpat și șoferul vinovat de producerea accidentului care s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corrporală din culpă.

Urmărește-ne pe Google News