Bărbat din București, rătăcit pe dealurile din Cozieni

Un bărbat a sesizat faptul că tatăl său s-a rătăcit, joi după-amiază, pe dealurile din împrejurul comunei Cozieni, în timpul unei plimbări. Jandarmii l-au găsit pe bătrân rătăcind pe dealurile din apropiere.

Bărbatul, un bucureștean în vârstă de 73 de ani, se afla la o casă de vacanță în satul Teișu din comuna Cozieni. Astăzi, el a plecat împreună cu soția la plimbare pe dealurile din apropiere, însă, la un moment dat, cei doi au luat-o în direcții diferite.

După primirea sesizării, în zonă au fost direcționate efective ale structurilor M.A.I din județul Buzău, persoana rătăcită fiind găsită de o patrulă de jandarmi montani din cadrul postului Berca, dupa circa 40 de minute de la primirea apelului de urgență.

Bătrânul se afla la aproximativ 2 km depărtare de marginea satului Teișu, într-o livadă abandonată, acesta fiind blocat într- o zonă de unde nu se mai putea deplasa din cauza terenului foarte accidentat.

Deși era în stare de epuizare fizică, acesta nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind condus de jandarmi la locația de cazare, apoi sfătuit ca, pe viitor, să aleagă drumeții adecvate vârstei.