O femeie paralizată, din Brădeanu, a fost violată de un consătean

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de Poliție după ce a intrat în locuința unei femei imobilizate la pat, pe care a violat-o în miez de noapte. Bărbatul abia revenise de la muncă din străinătate și în momentul comiterii faptei era băut.

Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Smeeni au identificat, la scurt timp de la comiterea faptei, principalul bănuit de comiterea unei infracţiuni de viol.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 24 spre 25 septembrie, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Brădeanu, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 38 de ani, din aceeaşi localitate, iar prin constrângere ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cel în cauză a fost depistat la scurt timp pe raza localităţii de domiciliu şi împotriva sa a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

A fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

Urmărește-ne pe Google News