De ce sa alegi o geanta din piele?

Niciodata nu vei avea prea multe genti, asa este? Si niciodata nu avem prea multe perechi de incaltaminte. Si intrucat o geanta nu trebuie doar sa fie aspectoasa sau unica prin design, ci si rezistenta si sa iti ofere in acelasi timp prestanta de care ai nevoie, noi iti recomandam ca urmatoarea ta alegere sa fie o geanta din piele.

Rezistenta unei genti de piele se vede in anii in care o porti

Noi, femeile, purtam in genti o multime de lucruri. De la reviste, carti, tableta, telefon, chei, portfarduri, medicamente, servetele, tokenuri de la internet banking si multe alte secrete. O geanta din piele naturala nu se va deteriora asa repede, chiar daca va trebui sa cari o greutate mai mare cu ea. Iata de ce geanta ta ar trebui sa fie una cat mai rezistenta!

O geanta de dama din piele poate fi purtata ani la rand fara a se deteriora, mai ales daca o ingrijesti corespunzator. Asadar, intrucat pretul pentru o geanta din piele naturala este ceva mai ridicat, poti privi aceasta achizitie ca pe o investitie pe termen lung.

Pentru multe dintre noi, felul in care arata o poseta de dama constituie un criteriu definitoriu in decizia de cumparare. De aceea trebuie sa stii ca pielea naturala este un material maleabil ce le ofera designerilor o mare libertate in crearea modelelor. In plus, va fi mereu moale si placuta la atingere. Manerele vor fi, de asemenea, moi si nu vor crapa atat de usor precum cele ale unei posete de dama din piele ecologica, spre exemplu.

Ceea ce ofera in plus o geanta din piele naturala este prestanta. O femeie ce alege sa poarte o astfel de geanta va fi o femeie cu incredere in ea, a carei atitudine se face simtita de cum intra intr-o incapere. Fie ca vorbim de o intalnire de afaceri, o iesire cu prietenii, o petrecere saau un alt eveniment monden, geanta de piele iti poate oferi increderea si atitudinea de care ai nevoie si care te vor scoate din anonimat.

Cand si cum poti purta o geanta de pielegeanta din piele

Gentile de dama din piele sunt atat de versatile incat pot fi purtate oricand si oricum. Nu conteaza ca este vara sau iarna, ca pleci dimineata, ca te va insoti la o intalnire in mijlocul zilei sau la o plimbare de seara. Gentile din piele pot fi purtate oricand si la orice fel de tinuta. Le poti purta pe umar sau de manere pe mana sau crossbody (stilul postas). Iata cateva genti de dama din piele naturala pe the5thelement.ro unde poti vedea mai multe modele originale. Important este sa potrivesti designul gentii cu tinuta si cu ocazia cu care o porti. Doar ignorand aceste aspecte poti da gres si te poti face de ras in fata celorlalti parficipanti la intalnire. Materialul din care este fabricata nu va face decat sa dovedeasca tuturor ca esti o persoana care apreciaza calitatea si care stie sa faca alegeri. Iar barbatii vor fi primii care vor stii sa aprecieze aceste calitati.

Un alt lucru de care ar trebui sa tii cont este faptul ca geanta se asorteaza intotdeauna cu incaltamintea. Si pentru ca tot ne pregatim de sezonul ploios, iti poti alege o pereche de ghete de dama din piele naturala, in aceeasi culoare ca si geanta sau in nuante apropiate. Sau poti combina o culoare tare a gentii care va muta centrul de interes asupra corpului tau cu o pereche de ghete de dama din piele negre sau maro.

ghete dama din piele

Pentru a-ti usura cautarile, poti alege sa vizitezi magazinele din mediul virtual. Astfel, vei avea sanse sa combini ghete pentru femei din piele cu o geanta din piele de pe acelasi site. Unele magazine ofera chiar variante de combinatii ale produselor din categorii diferite, ajutandu-te sa iti creezi tinuta preferata, potrivita stilului tau. Ai grija insa sa nu combini o pereche de ghete de dama din piele cu o geanta de lac, spre exemplu. Combinatia va arata groaznic si de prost gust. Alegand insa pielea naturala pentru ambele obiecte, poti fi sigura de un look chic si elegant si de o impresie buna, oriunde te-ai duce.

Gentile au fost si vor ramane prietenele femeilor de pretutindeni. Indiferent ca vrei sa ai o varietate de genti in garderoba ta, fii sigura ca vei gasi o gama mare de culori, modele si texturi din care poti alege gentutele potrivite pentru orice tinuta si pentru orice eveniment. Alegand insa o geanta din piele naturala vei reusi sa iti faci o prietena buna ce iti va ascunde secretele si le va purta pentru mult timp de acum incolo.

 

Urmărește-ne pe Google News