VIDEO Un fotbalist englez a fost transportat cu ambulanța la spital, după un meci disputat pe Gloria

Au fost momente de panică pe Stadionul Gloria în timpul meciului din UEFA Region’s cup dintre România și Anglia. Un fotbalist britanic a fost lovit în timpul meciului și scos cu ambulantă de pe teren.

Incidentul s-a petrecut în timpul meciului România – Anglia din cadrul UEFA Region’s Cup. La un moment dat, în timpul unui atac tensionat din meci, un fotbalist de la echipa Angliei a fost lovit, se pare din greșeală, de unul dintre fotbaliștii români.

Fotbalistul englez a căzut secerat și nu a mai avut nicio reacție. Medicii au intrat imediat pe teren pentru a-i avorda primul ajutor. În ciuda faptului că ambulanță era prezența, șoferul acesteia a fost de negăsit câteva minute.

Timp de mai bine de 10 minute a fost resuscitat fotbalistul, chiar sub ochii microbistilor. În cele din urmă, medicii au reușit să îl stabilizeze și l-au transportat la spital.

Medicii de la UPU spun că starea fotbalIstului este critică, însă fac eforturi să îl salveze.

UPDATE
Șeful secției UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, a declarat ca în urma intervenției prompte a cadrelor medicale din Spitalul Județean, starea fotbalistului englez s-a ameliorat, pacientul fiind acum stabil hemodinamic și cooperant.”În orice caz conform protocoalelor medicale noi îi vom face și un examen la tomograf tocmai pentru a înlătura orice suspiciune de fractură sau traumă severă la nivel cerebral.Suntem optimiști că fotbalistul își va reveni complet” a mai spus medicul Adrian Zoican.