VIDEO Atac în stil mafiot la o pizzerie din Buzău. Agresorii au cerut taxă de protecție

Atac desoebit de violent, la o pizzerie din cartierul buzoian Dorobanți. Două găști de rromi au intrat cu săbii, topoare și bastoane telescopice peste angajații și clienții localului, pentru a-l pune la punct pe patronul care refuză să plătească taxă de protecție.

Atacatorii au distrus tot ce au întâlnit în cale, au spart geamurile, l-au agresat pe patronul localului și i-au speriat pe clienți. Numai inspirația unui angajat de a închide repede ușa localului a făcut ca evenimentul să nu aibă consecințe tragice.

Victimele îi cunoc pe agresori, despre care spun că ar fi fost coordonați de interlopul Edison, din clanul Nixon, și spun că aceștia nu sunt la prima încrcare de intimidare pentru a obține 5.000 de euro taxă de protecție, câte 1.000 de euro lunar.

Potrivit IPJ Buzău, la ora 12.39, prin SNUAU 112, a fost sesizat că mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fastfood. Din primele verificări la fața locului, s-a stabilit că mai multe persoane ar fi încercat să îl prindă pe proprietarului firmei și au intrat în conflict cu acesta.

În altercație s-au folosit spray iritant lacrimogen și obiecte contondente. Agresorii nu l-au putut prinde pe bărbat, au spart geamurile magazinului și au plecat cu două autoturisme.

La scurt timp, polițiștii au găsit autoturismele în cauză, abandonate. În continuare, se efectuează cercetări, pentru depistarea persoanelor implicate în eveniment.

Urmărește-ne pe Google News