Incendiu în comuna Râmnicelu, soldat cu moartea unui copil de doi ani

ARHIVĂ

Un copil în vârstă de doi ani, din comuna buzoiană Râmnicelu, a fost găsit decedat într-o locuință care a fost cuprinsă de flăcări în această dimineață. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la trei gospodării vecine din localitate, iar când au intrat în interiorul uneia dintre case, aceștia au găsit tavanul prăbușit, iar sub dărâmături se afla copilul, carbonizat.

Focul a cuprins în această dimineață două locuințe vecine din Râmnicelu apoi s-a extins la cea de-a treia gospodărie. La fața locului au ajuns două autospeciale de pompieri și un echipaj SMURD de la Râmnicu Sărat. Intervenția a fost dificilă, din cauza spațiilor înguste și a locuințelor înghesuite.

Când au pătruns în interiorul uneia dintre case, pompierii au găsit tavanul prăbușit, iar un copil de doi ani, zăcând carbonizat sub dărâmăruri. Martorii spun că mama copilului se afla în bucătărie, iar copilul într-o altă încăpere.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele incendiului însă pompierii și poliția fac cercetări. Incendiul a distrus complet locuința în care se afla copilul și a provocat daune însemnate celorlalte două imobile. Familia lovită de tragedie mai are patru copii și trăiește din ajutoare sociale.

Urmărește-ne pe Google News