Cum a pornit scandalul din centrul Buzăului, soldat cu rănirea unui bărbat: ”I-am zis că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original”

În urma audierilor, bărbatul de 41 de ani, care ar fi înjunghiat un altul de 45 de ani, a fost pus sub control judiciar. Cel care alături de fiul și nepotul său ar fi atacat un bărbat aflat la o terasă cu mai multe lovituri de cuțit pledează nevinovat și susține că el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani.

Suspectul principal în cazul agresiunii de joi seară a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de tentativă de omor.

Adrian Constantin Merișan, bărbatul care alături de fiul și nepotul său ar fi atacat un bărbat aflat la o terasă cu mai multe lovituri de cuțit pledează nevinovat și susține că el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani.

„Nici nu știam că este acolo, eu îl credeam plecat din țară. Am mers la bar și când l-am văzut i-am zis doar că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original. Atunci au început să arunce în mine cu scaune se vede pe filmare cum zboară scaune de la terasă și niște cioburi m-au rănit la mâini după cum se vede. Nu l-am lovit cu nimic”, a spus Adrian Merișan înainte de a intra la audieri.

După ce a fost prins de anchetatori și audiat lui Adrian Merișan i-a fost schimbată încadrarea juridică a faptei și, din primele informații, el va fi acuzat de tentativă de omor.

Tot la Parchet au ajuns și cei doi minori care au fost alături de tatăl și respectiv unchi la altercație de pe strada Ion Băieșu. Cei doi băieți de 13 ani au intrat la audieri în prezența avocatului și a părinților pentru ca organele de anchetă să stabilească cum s-au petrecut faptele.

Urmărește-ne pe Google News