VIDEO Apocalipsa motocicliștilor la Buzău. Un alt accident grav, produs de un șofer imprudent

Un tânăr de 28 de ani a ajuns cu răni grave la spital, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin sâmbătă după amiaza de un șofer de 69 de ani, care a traversat linia dubla continuă fără să se asigure după ce a ieșit dintr-o benzinarie . Este cel de-al doilea accident produs în mai puțin de 24 de ore în care este implicat un motociclist care circula regulamentar. Vineri seara doi soți de 25 si 27 de ani din Gălbinași care veneau către Buzău, pe DN2B au fost zdrobiți de o șoferiță de 50 de ani care din neatenție a lovit frontal motocicleta pe care se aflau cei doi tineri. 


Accidentul de sâmbătă după amiaza în care a fost implicat un motociclist de 28 de ani s-a produs pe DN2E85 la ieșirea din  Buzău pe raza comunei Mărăcineni.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat ca șoferul autoturismului de 69 de ani din Buzau a încălcat flagrant cele mai elementare reguli de circulație. Bătrânul a ieșit dintr-o benzinărie, aflată pe sensul de mers Buzău-Râmnicu Sarat și a încălcat marcajul dublu continuu, pentru a trece pe celălat sens, după care a lovit motocicleta condusă regulamentar de un tânăr de 28 de ani.
În urma impactului extrem de violent motociclistul a fost aruncat mai bine de 10 metri pe asfalt suferind o fractură deschisă la un picior. Rănitul a fost transportat la spital iar poliția a deschis o anchetă pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul.

 

Reamintim că vineri seara o tânără de 27 de ani din Gălbinași aflata cu soțul sau pe o motocicletă, a murit pe loc după ce o șoferiță grabită i-a lovit în plin pe cei doi după ce aefectuat un viraj fără să se asigure pe drumul către Brăila.

Deși soțul tinerei a supravieuit impactului violent, el se află acum în comă profundă  la spital.
Femeia care si-a pierdut viata in accidentul de vineri seara îi făcuse cadou soțului o motocicletă la scurt timp după ce acesta s-a întors din străinatate.
Cei doi soți aflați pe motocicletă au o fetiță minoră care acum va creste fara mamă.