Fostul internațional Eliodor Voica a fost prezentat oficial ca tehnician al nou-promovatei HC Buzău

Nou promovatata HC Buzău 2012 va începe sezonul cu un antrenor nou. Este vorba despre fostul internațional Eliodor Voica, cel care are în palmares titlul național ca technician al CS Dinamo București. Voica nu este singura noutate la echipa finanțată de Consiliului Județean. Opt jucători noi, între care cinci foști dinamoviști, vor juca în tricoul HC Buzău pentru următorul sezon al Ligii Naționale.

Fostul mare internațional Eliodor Voica a fost prezentat oficial ca tehnician al nou-promovatei HC Buzău în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc sediul Consiliul Județean Buzău, principalul finanțator al echipei masculine de handbal a județului.

Opt noi jucători au semnat cu gruparea buzoiană în această vară. Printre ei, și cinci foști componenți ai formației Dinamo București, echipă care a câștigat de trei ori la rând titlul de campioană a României. Este vorba de Asoltanei, Grasu, Mironescu, Bușecan și Bobeică. Conducerea clubului speră ca jucătorii buzoieni, pus cei nou-veniți, să formeze o echipă cât mai greu de învins în prima ligă.

Eliodor Voica este unul dintre cei mai experimentați antrenori români. Fostul internațional a antrenat echipa națională masculină, dar și numeroase echipe de club, între care Dinamo București sau Știința Bacău. Ca jucător, Voica a disputat 205 meciuri pentru echipa României, marcând 867 de goluri.