Un vânzător ambulant de sare, din Buzău, a fost ucis în bătaie în județul Brăila

O bătaie cruntă iscată între doi bărbaţi din Buzău, tată și fiu, vânzători ambulanţi de sare, aflați cu marfă în comuna brăileană Vișani, şi un grup de săteni de etnie romă, s-a soldat cu un deces. Unul dintre comercianţi a murit în urma loviturilor primite, scrie obiectivbr.ro.

Poliţiştii brăileni au fost sesizaţi în această dimineață că, aseară, în jurul orei 21.30, a avut loc un conflict între cei doi buzoieni şi grupul de săteni, care s-au întâlnit pe uliţă, cu căruţele.

În urma conflictului, din cauza leziunilor suferite, unul dintre vânzători a decedat, fiind vorba despre bărbatul de 65 de ani. Fiul acestuia, de 41 de ani, a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital.

Victimele nu aveau telefon asupra lor şi nu au putut anunţa autorităţile din seara conflictului. Așa că, abia în această dimineaţă, când fiul celui decedat s-a trezit, a solicitat unui cetăţean să apeleze 112.

O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, inclusiv procurorul criminalist, mai precizează sursa citată.