VIDEO Peste 200 de persoane au fost la înmormântarea tânărului care a murit la Mangalia după ce a salvat o femeie de la înec

Marți au avut loc la funeraliile lui Dan Dumitrache, bărbatul care a pierit vineri înghițit de valuri la Mangalia, la scurt timp după ce a salvat o femeie care risca să se înece. Alături de familie și prieteni, la ceremonia funebră au participat și cadre medicale de la spitalul unde tânărul a lucrat ca asistent.

Dan Dumitrache nu a ezitat vineri să scape de la înec o femeie care fusese prinsă de curenți puternici pe o plajă din Mangalia.

Alături de un alt bărbat, Dan Dumitrache, cunoscut ca un bun înotător, a salvat femeia aflată în pericol însă a fost prins și el de curenți și după 15 minute de luptă cu valurile furioase a fost dus în larg unde s-a înecat.

Rudele victimei au acuzat că la ora la care s-a produs nenorocirea nu se afla niciun salvamar pe plajă însă după ce trupul bărbatului a fost luat de mare, au apărut și salvatorii care au înălțat repede steagul roșu de pericol.

„Nimeni n-a sărit să-l ajute deși făcea semne disperate din dreptul geamandurii. După ce a dispărut luat de mare, au venit și cinci salvamari care apoi au acordat interviuri reporterilor veniți la locul unde s-a produs tragedia.”, a declarat o rudă a victimei.

Tot rudele apropiate au mai declarat că, în aceeași zi, Dan Dumitrache reușise să mai salveze o persoană din valurile agitate ale mării. Avea 34 de ani, era căsătorit și tată a doi copii mici.

Urmărește-ne pe Google News