Academia de box a lui Bogdan Dinu trimite șase pugiliști la naționalele de juniori

La mai puțin de un an de la înființare, școala de box deținută de ”greul” Bogdan Dinu și fratele său, George, scoate capul în lumea mare a pugilismului. Șase sportivi ai clubului înființat în noiembrie 2017 se pregătesc intens pentru prima participare la o competiție națională.

”Golden Gym Boxing Academy Bogdan Dinu” trimite la Campionatul Național de Box pentru Juniori un număr de șase pugiliști de 15 și 16 ani. Evenimentul sportiv este programat pe 4 septembrie, în municipiul Piatra Neamț.

În aceste zile, juniorii buzoieni se pregătesc intens cu o echipă de antrenori din care mai fac parte, pe lângă cei doi frați Bogdan și George, tatăl lor, Constantin Dinu, pugilista Mariana Răducan și Benny Adegbuyi, prietenul celor doi frați.

Pugiliștii care vor urca în ring pe 4 septembrie la Campionatul Național de Box pentru Juniori sunt Andrei Habra, Denis Vlad, Robert Cotea, Leonard Scânteianu, Ștefan Florin Luminița și Marco Ștefănescu. Un alt sportiv al academiei de box Bogdan Dinu, Georgel Pătrăscioiu, va merge în octombrie la campionatele naționale de box pentru tineret.

carton sportivi

Pugilistul Bogdan Dinu, unul dintre cei mai cunoscuți campioni pe care i-a dat Buzăul, a înființat Academia de Box în noiembrie 2017. Investiţia în aparatură a fost suportată de Bogdan Dinu, iar spaţiul din complexul sportiv Crâng, cunoscut și ca stadionul Gloria, a fost pus la dispoziţie de municipalitate.

Atunci când a conceput sala de box, pugilistul s-a inspirat din programele de pregătire văzute în Statele Unite şi Marea Britanie.