O sută de candidați la concursul de angajare în spitalul din Râmnicu Sărat

Concurență acerbă la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Aproape 100 de candidați s-au înscris pentru ocuparea a 14 posturi vacante. Unitatea medicală a scos la concurs 3 posturi de asistent medical generalist, 7 posturi de infirmieră, 3 de ingrjitoare și unul de asistent de farmacie debutant. Proba scrisă și interviul sunt programate la sfârșitul lunii august.

În ultimii ani, conducerea Spitalului Municipal Rm. Sărat a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, însă unitatea are în continuare nevoie de personal.

Așa se face că la sfârsitul acestei luni, va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante. Înscrierile s-au încheiat pe 30 iulie, iar în urma selecției dosarelor, 97 de candidați au fost aleși sa participe la concurs.

Cea mai mare concurență este pentru postul de asistent de farmacie debutant pentru care s-au înscris 10 persoane. Aceștia vor susține proba scrisă pe 28 august, iar interviul, pe 30 august.

În aceleaȘi zile, vor avea examen și cei 15 candidați înscriși pentru ocuparea celor 3 posturi de asistent medical debutant, pe specialitatea medicină generală.
Și cele 7 posturi de infirmieră sunt attractive, dovadă că pentru ocuparea lor s-au înscris 60 de persoane, iar pentru cele 3 de îngrjitoare vor concura 12 candidați. Posturile din spitale au devenit extrem de tentante in ultima perioadă, ca urmare a majorarii semnificative a salariilor din sănătate.