Moda masculină: trei modele de încălțări apreciate toamna aceasta

Vara este pe sfarsite si, in scurt timp, conditiile climatice se vor dovedi nefavorabile incaltamintei comode, confortabile de vara, care iti lasa piciorul sa respire si ii permite sa faca fata temperaturilor. Din acest motiv, trebuie sa te echipezi din timp cu o graderoba necesara si utila, atat din punctul de vedere al articolelor vestimentare, cat si al incaltamintei.

Descopera si tu care sunt incaltarile masculine la moda in acest sezon pe care trebuie sa le incluzi in garderoba ta!

  1. Pantofii eleganti

Orice reprezentant al sexului puternic ar trebui sa aiba macar o pereche de astfel de incaltari, intrucat pantofii barbatesti eleganti sunt potriviti in diverse contexte, precum un outfit office sau business-casual, ori unui eveniment la care se impune o prezenta rafinata.

1

Daca nu ai inca in colectia ta un astfel de articol, este necesar sa iti actualizezi garderoba si sa alegi un model care sa se potrivesca, din punct de vedere cromatic cu mai multe tipuri de tinute si texturi. Pielea naturala sau chiar cea ecologica reprezinta alegerea optima, pentru ca te vei bucura de o pereche de pantofi rezistenti, confortabili, care vor accesoriza perfect orice outfit si, in plus vor face fata capriciilor vremii.

  1. Ghetele si/sau bocancii

Nu numai ca sunt extrem de calduroase, mai ales in zilele ploioase sau friguroase de toamna, dar astfel de incaltari pot reprezenta, cu succes, un element de accesorizare printr-o pata de coloare si tusa personala care sa vorbeasca despre personalitatea si pasiunea pentru latura vestimentara a oricarui barbat modern. Accesand site-ul oficial www.Modlet.ro, vei descoperi cele mai interesante modele, la cele mai bune preturi. Asadar, profita de aceasta ocazie si achizitioneaza din timp toate produsele de care vei avea, cu siguranta, nevoie toamana ce sta sa vina.

2

Potriviti atat ca baza pentru compunerea oricarei tinute, cat si pentru purtarea in conditii meteorologice neprevazute, precum expeditiile si plimbarile in regiunile montane, acest model de incaltaminte ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarui barbat, fie ca este adeptul unui stil modern si nonconformist, fie ca este pasionat de eleganta. Diferenta sta in alegerea texturii materialului si a culorii care sa ti se potriveasca, care sa iti fie pe plac si care sa te avantajeze.

  1. Pantofii casual intr-o culoare indrazneata

E o forma de exprimare a curajului, a imaginatiei si a personalitatii sa porti un astfel de tipar de incaltaminte. Stilul casual al croiului combinat cu o nuanta deosebita te va face sa pari in ochii doamnelor un barbat modern, care acorda importanta si se ingrijeste de imaginea si aspectul lui.

3

O astfel de alegere poate fi potrivita atat pentru tinutele de zi cu zi, casual, cat si pentru cele de birou, daca se pastreaza o linie si o proportie intreptata inspre aceasta zona, ba mai mult o culoare indrazneata a pantofilor poate transforma orice tinuta banala, plictisitoare si mult prea sobra intr-una moderna si originala.

Aceste 3 modele de incaltaminte masculina nu numai ca sunt printre cele mai populare si apreciate, mai ales odata cu venirea toamnei, dar reprezinta si fundamentul garderobei oricarui barbat ce pune pret, in primul rand pe confort si calitatea, dar si pe aspectul estetic. Care este perechea ta preferata dintre cele de mai sus?

Urmărește-ne pe Google News