Lucrările la podul de la Mărăcineni, aproape de final

Instituția Prefectului a convocat, joi, toți factorii implicați în lucrările de la podul Mărăcineni. Constructorul a precizat că există șanse ca podul să fie redat circulației mai repede de data stipulată în contract, arătând însă că pentru lucrările rămase există anumiți timpi tehnologici care trebuie respectați.

La rândul său, reprezentantul CNAIR, director al Direcției Mentenanță Drumuri Naționale și Autostrăzi, Florea Dascălu, a explicat și ce lucrări urmează să se mai facă la podul peste râul Buzău.

„După redeschiderea circulației vor urma lucrări de mentenanță pe calea unu de rulare a podului pe care s-a circulat în tot acest timp. Aceste lucrări vor fi făcute de SDN Buzău în termen de câteva zile și nu va mai fi nevoie de întreruperea circulației decât pe o anumită porțiune a sensului de mers de pe podul pe care se circulă acum. Totodată, anul viitor vor urma lucrări de întreținere pe același sens al podului care, de asemenea, nu se vor face decât cu închiderea unei singure benzi a sensului de mers”, a declarat directorul Direcției Mentenanță Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR, Florea Dascălu.

38844805_2158988517706609_5123652236144017408_n