Doi răniți într-un accident produs din cauza neacordării de prioritate

Un accident rutier soldat cu doi răniți s-a produs pe DJ 203 D, în afara localității Ţinteşti, la intersecţia către Pogonele. Un autoturism nu a acordat prioritate și a lovit altă mașină în intersecţie. Cei doi răniți, bărbați din autoturismul lovit, au fost preluaţi de ambulanță și transportați la spital.

Un bărbat de 66 ani conducea un auto de teren Dodge pe DJ 203 D pe direcţia Buzău către Smeeni, iar la intersecţia cu drumul comunal 176, către Pogonele, a efectuat viraj la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui auto Vento care circula pe acelaşi drum, din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului au fost răniţi şoferul şi un pasager din Vento.

„Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 66 de ani care conducea un autoturism pe DJ 203 D, pe direcţia Buzău către Smeeni, la intersecţia cu drumul comunal 176 s-a angajat în efectuarea virajului şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe acelaşi drum, din sens opus, intrând în coliziune cu acesta”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Răniții au fost transportaţi la spital. În cauză s-a intocmit dosar penal şi politistii continuă cercetarile.

Urmărește-ne pe Google News