VIDEO Doi motocicliști au fost răniți în accidente produse duminică în județul Buzău

Un accident rutier s-a produs uminică la prânz pe DJ 203 K în apropiere de Primăria comunei Mărăcineni, în curba de la stația de gaz. Un motociclist a intrat cu viteză într-un autoturism care i-a apărut în față în momentul în care vira spre o spălătorie. Un alt accident în care a fost implicat un motociclist s-a produs la Viperești.

În cazul accidentului din Mărăcineni, un martor a declarat că ”cel cu mașina voia să intre la spălătoria auto și l-a lovit pe motociclist în timp ce lua virajul”.

Șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier a declarat că, atunci când a realizat că impactul este inevitabil, motociclistul a frânat și s-a aruncat de pe motocicletă.

Victima s-a ales cu un picior rupt și cu umărul dislocat și julit. Era conștient când a fost preluat de ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul Județean.

Un alt accident în care este implicat un motociclist s-a produs la Viperești. Un motociclist a fost lovit de o mașină pe un drum secundar, victima fiind preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Urmărește-ne pe Google News