VIDEO A fost activat Planul Roșu de intervenție, după ce un microbuz cu pasageri a intrat în coliziune cu un tractor și un autoturism

Planul Roşu de intervenţie a fost activat în urma unui accident grav produs, joi după-amiază, la Călţuna, pe DN 2C. Un microbuz în care se aflau mai mulţi călători s-a ciocnit de un tractor, într-o curbă periculoasă de pe drumul ce leagă Buzăul de Slobozia. În eveniment a fost implicat şi un autoturism.

UPDATE 19.50 Autospeciala de transport personal și victime multiple din cadrul ISU Buzău a preluat două victime în vederea transportului la UPU Buzău.

Un pacient a fost preluat de un elicopter SMURD în vederea transportului la o unitate medicală din București. Persoana este conștientă însă prezintă politraumatisme.

Toate victimele au fost transportate la spital iar planul roșu a fost dezactivat.

UPDATE 19.31 Cinci dintre răniți sunt transportați cu ambulanțele la UPU Buzău. Celelalte victime sunt în ambulanțe în vederea evaluării.

Personalul UPU a fost suplimentat în vederea primirii victimelor. La transportul victimelor participă și un elicopter SMURD.

UPDATE 19.20 Potrivit ISU Buzău, sunt 12 persoane care necesită îngrijiri medicale, zece adulţi şi doi copii. Toate persoanele sunt conştiente, însă prezintă diverse traumatisme.

 

UPDATE 19.00 Coliziunea s-a produs în momentul în care tractorul a intrat de pe câmp pe şoseaua naţională, fără ca şoferul acestuia să acorde prioritate microbuzului.

În accident au fost implicate un microbuz pentru transport persoane, un tractor şi un autoturism. Toate persoanele implicate sunt conştiente, cu politarumatisme.

Cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean au fost trimise să preia răniţii rezultaţi. Cel puţin şase persoane au fost rănite, ele fiind conştiente.

38226999_1672105952911373_5037776078752448512_nou