VIDEO Un șofer cardiac a murit la scurt timp după ce a ieșit din trafic

Tragedie pe varianta ocolitoare a Municipiului Buzău. Un bărbat de 52 de ani din comuna Săgeata a fost desccoperit fără suflare la volanul unui autovehicul parcat pe  marginea drumului lângă Pădurea Crâng.  Poliția din Buzău a deschis un dosar penal pentru stabirea circumsanțelor în care s-a produs decesul.

Un echipaj de patrulare din cadrul Poliției Locale a dat alarma vineri după amiază, după ce a observat că soferul unei mașini parcate  pe variantă, stă imobilizat într-o poziție nefirească.

Rudele bărbatului erau alertate deja cu două ore înainte să primească vestea cumplită de la autorități. Victima nu a mai răspuns la telefon însă cunoscuții nu și-au imaginat nicio secundă că la marginea orașului Buzău, avusese loc o adevărată tragedie.

Potrivit cunoscuților, bărbatul decedat în mașina parcată, suferea de ceva timp de afecțiuni medicale grave, fiind operat de mai multe ori pe cord deschis.

Din primele cercetări s-a stabilit că șoferului de 52 de a i i s-a făcut rău în timp ce era la volan și mergea către casă. Bărbatul a oprit la timp  mașina pe marginea șoselei iar la scurt timp a murit, fiind găsit nemișcat pe scaunul din stânga față.

Un echipaj al poliției locale care trecea prin zonă a observat poziția ciudată a șoferului .După ce au oprit , oamenii legii și-au dat seama că bărbatul de la volan era decedat.

Victima a fost transporttă la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei care a produs decesul.

Dacă nu ar fi oprit la timp pe marginea drumului, șoferul bolnav ar fi putut produce și un accident de circulație, zona fiind cunoacută pentru traficul intens către Moldova și București.

Urmărește-ne pe Google News