Femeie din Râmnicelu, omorâtă în bătaie de concubin. Scandalul a pornit de la bani

O femeie de 66 de ani din localitatea buzoiană Râmnicelu a fost omorâtă în bătaie de concubin. Tragedia a avut loc în satul Voetin, comuna Sihlea, județul Vrancea. Bărbatul de 64 de ani a fost reținut.

Femeia ar fi fost bătută pe tot parcursul după-amiezii de luni, anchetatorii găsind urme de sânge peste tot prin curte, semn că între cei doi s-a dat o adevărată luptă.

Leziunile suferite în urma bătăii crunte pe care a primit-o pe parcursul întregii după-amiezi de luni, au dus la decesul victimei. Aceasta a fost găsită fără suflare în dimineaţa zilei de marţi atunci când au şi fost anunţaţi anchetatorii.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi concubini s-au luat la ceartă din cauza banilor, bărbatul reproșându-i femeii că din pensia ei i-a făcut o rată unei fiice a acesteia.

În urma necropsiei, medicii legiști au concluzionat că victima a decedat ca urmare a loviturilor primite. Aceasta avea, printre altele, mai multe fracturi. Suspectul a fost reținut iar joi va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.