VIDEO Imagini senzaționale! Căprioare, la „promenadă” în Crâng, printre grupuri de copii

Un grup de copii a avut parte de o întâlnire pe care nu o vor uita prea curând. Prințul pădurii, Bambi, a ieșit la plimare alături de un prieten chiar pe aleile de lângă Conacul Trandafirilor. Apariția celor două căprioare i-a lăsat cu gura căscată pe cei mici care au imortalizat momentul cu camerele telefoanelor mobile.

De această dată, două căprioare au trecut peste orice bariere ale fricii, putând fi zărite minute în șir chiar lângă un loc de joacă. Deliciul celor mici a fost maxim, mai ales că una dintre căprioare s-a apropiat la doar câțiva metri de ei. Prichindeii s-au oprit din joacă și au filmat evenimentul cu telefoanele mobile.

În ultimii ani căprioarele au ajuns să fie zărite în parcul Crâng, mai ales în lunile de iarnă când hrana e puțină iar patrupedele caută provizii pe lângă restaurantele din zonă. Rareori au fost  observate în locuri populate mai ales în lunile călduroase animalele evitând contactul cu oamenii, fiind de fel foarte sperioase.

O explicație a faptului că frumoasele mamifere au ajuns să prindă curaj și să fie din ce în ce mai prezente în Parcul Crâng ar fi și dispariția câinilor vagabonzi care au fost prinși în ultimele luni din locurile publice și mutați la padoc, de către serviciul de ecarisaj al primăriei.