Compania de Apă Buzău are un nou consiliu de administrație

Noua formulă a fost avizată luni, într-o ședință a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău, care reunește toate localitătile din județ în care operează Compania de Apă. Unii dintre noii membri au făcut parte si din vechiul consiliu de adminsitrație.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău, care reuneste toate localitatile din județ în care operează Compania de Apă, s-a întrunit astăzi pentru desemnarea noilor membri ai Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă.
Cei cinci membri ai Consiliului de administrație sunt Ion Bogdan, Petruț Hinta, Manuela Zoița, Lucian Sălcuțan si Simona Săvulescu, ultimii doi apropiați ai primarului Constantin Toma.

Alegerea celor cinci membri ai Consiliului de administrație a Companiei de apă a fost făcută de către o comisie de selecție care a fost coordonată de către un expert independent. Unii dintre noii membri au făcut parte si din vechiul consiliu de adminsitrație.

Din luna martie a acestui an, Compania de Apă Buzău are un Consiliul de Administraţie interimar. Urmează acum ca toate unitățile administrative care fac parte din Asociația de Devoltare Intercomunitară să aprobe în Consiliul Local noua componență a Consiliului de administrație a Companiei de apă.

Deși lista de propuneri mai cuprindea încă doi candidați – Gheorghe Șerban, consilier local și profesor din Pătârlagere, și Radu Nedelcu, de profesie consilier juridic – comisia de selecție le-a acordat un punctaj sub nivelul exigențelor pentru calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Companiei de Apă.