VIDEO DN2 E85 a fost inundat de două ori, sâmbătă, la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani

Traficul rutier s-a derulat cu dificultate în două rânduri, sâmbătă, pe DN2 E85, la ieşirea din localitatea Râmnicu Sărat către Focşani, în judeţul Buzău, din cauza acumulării de apă și aluviuni pe carosabil. Șoseaua a fost afectată pe o lungime de aproximativ un kilometru.

Sâmbătă după-amiază, după o ploaie torențială, traficul rutier s-a desfășurat, timp de o oră, pe un fir alternativ, la ieşirea din localitatea Râmnicu Sărat către Focşani.

A fost afectată o porțiune de aproximativ un kilometru, din cauza aluviunilor acumulate în urma unei ploi torenţiale. Circulaţia a fost dirijată de poliţiştii din Râmnicu Sărat până când apa s-a retras de pe șosea.

Spre seară, după două ore de la prima ploaie, scenariul s-a repetat în același loc. Traficul s-a desfășurat cu dificultate, autoturismele fiind dirijate de echipaje de poliție și conductorul unui utilaj de la Drumuri Naționale, sosit să curețe șoseaua după prima inundație.

Potrivit meteorologilor, judeţul Buzău s-a aflat, sâmbătă, sub cod galben de furtuni. S-au înregistrat averse care au cumulat local 30 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Urmărește-ne pe Google News