Elevi ai Școlii de la Bobocu, implicați într-un grav accident soldat cu un mort și 3 răniți

Tragedie pe un drum secundar al Școlii de aplicație de la Bobocu. Patru tineri elevi ai unității militare au fost implicați miercuri seara, într-un grav accident soldat cu un mort și trei răniți.

Nenorocirea s- a produs după ce mașina în care se aflau cei patru elevi a lovit violent un pom într-un viraj strâns, chiar în fața unității militare .

Zona aflată sub control militar a fost izolată, astfel încăt civilii au putut urmări de la distanță operațiunile de salvare derulate de către echipele SMURD care au intervenit la locul tragediei.

În urma impactului violent unul dintre tineri de 22 de ani, Robert C. a decedat pe loc , un alt tânăr fiind preluat de un elicopter SMURD în stare foarte gravă după ce a suferit o fractură de bază de craniu.

Ceilalți doi răniți au fost transportați în stare stabilă la Spitalul Județean din Buzău cu multiple traumatisme ale membrelor, torace și bazîn.

Accidentul este anchetat de către o echipă condusă de către procurori militari întrucăt incidentul s-a produs pe raza unitații de aviație.

Vom.reveni cu amănunte despre acest caz!

 

Urmărește-ne pe Google News