VIDEO SCENE ȘOCANTE pe holul spitalului din Buzău! O femeie leșină după ce a aşteptat 17 ore să fie consultată

Scene uluitoare la Spitalul de Urgenţă din Buzău! Pacienţii spun că au aşteptat până la 17 ore pe holuri, fără să fie băgați în seamă de personalul medical. După mai mult timp de aşteptare, unei femei i s-a făcut rău şi a leşinat. La același spital, un pacient a reclamat de curând la poliție că medicii i-au uitat un tampon chirurgical în corp, după o operație la colon.

O femeie s-a prăbușit în Spitalul de Urgenţă din Buzău după ce a așteptat ore în șir, cu dureri insuportabile. Ea a fost văzută de un doctor abia după ce rudele ei au început să țipe.

Pe filmarea făcută de un amator se vede cum o femeie s-a prăbușit pe ciment sub privirile îngrozite ale rudelor și ale pacienților care se stateau la rând pentru un consult.

Sora victimei a început să țipe iar femeia a primit primul ajutor de la un echipaj SMURD aflat în tranzit prin spital, victima fiind preluată apoi de către medici pentru îngrijiri de specialtate.

Potrivit rudelor, femeia ar fi leșinat la numai o oră după ce sora victimei făcuse reclamație la conducerea spitalului pentru a sesiza dezinteresul personalului medical. Tot sora victimei a declarat că au așteptat 17 ore o consultație.

Rudele au depus ulterior si plângere la colegiul medicilor urmând să reclame și la poliție acest incident.

Conducerea Spitalului Județean din Buzău se apără și spune că femeia ar fi așteptat din proprie inițiativă aproape 17 ore pe holurile spitalului, fiind invitată pentru a doua zi la consultație întrucât unitatea medicală nu avea asigurată o gardă cu medici specialiști.

“Pacienta  fusese consultată de un medic de gardă de la urgențe seara în jurul orei 22 și i s-a explicat că neavând medic specialist de gardă și nefiind un caz foarte grav poate veni a doua zi pentru a fi văzută de un neurolog. Sora pacientei a refuzat și a spus că preferă să aștepte toată noaptea”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian.

La același spital, a mai avut loc un caz scandalos în urmă cu câteva zile. Unui bărbat de 71 de ani i-a fost scoasă din stomac o bucată de material textil uitată în timpul unei operații.

Pacientul a ajuns de urgență la spital pentru că se simțea foarte rău. Aici, medicul de gardă i-a extras o bucată de material textil din stomac.

Urmărește-ne pe Google News