VIDEO Un bărbat a rămas pe o insuliță formată după ce a crescut brusc debitul râului Buzău. A fost salvat de pompieri

Pompierii de la stația Mărunțișu au intervenit marți seara pentru salvarea unui bărbat care a fost surprins pe o insulă formată pe râul Buzău, în urma deversării controlate a lacului de acumulare de la Siriu. Intervenția s-a încheiat la ora 20.00, cu succes.

Potrivit pompierilor, bărbatul se afla la pescuit atunci când debitul râului Buzău a crescut rapid, în urma deversării controlate din lacul de acumulare de la Siriu. Acesta s-a panicat și a cerut ajutor prin 112.

Imediat după apel, stația de Pompieri Mărunțișu și Punctul de lucru Nehoiu au intervenit cu o autospecială și o barca pneumatică pentru salvarea persoanei din râul Buzău. Operațiunea a avut loc pe raza localității Lunca Priporului, oraș Nehoiu.

Potrivit pompierilor, la sosirea forțelor de intervenție s-a găsit o persoană, de sex masculin, pe o insulă formată pe cursul râului. Pompierii au intervenit în timp util, cu barca pneumatică, pentru salvarea acesteia.

La intervenție a participat și o patrulă mixtă, din jandarm și polițist. Misiunea de salvare s-a încheiat cu succes la ora 20.00.

Urmărește-ne pe Google News