Șoferi teribiliști, prinși de polițiștii buzoieni cu viteze de peste 200 Km/h

Un bărbat din Tecuci, județul Galați, a fost prins în județul Buzău circulând cu 213 km/oră pe DN 2 E85 în timp ce doi vrânceni au fost depistați pe același tronson cu 201 km/oră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, în ultimele ore poliţiştii au acţionat în vederea respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare, iar aparatele radar au înregistrat peste 160 de autovehicule ce au încălcat regimul legal de viteză.

Astfel, 33 dintre conducătorii auto depistaţi, au predat permisele în vederea suspendării acestui drept, pentru depăşirea limitelor de viteză cu peste 50 km/h.

Cea mai mare viteză, 213 km/h, a fost înregistrată de aparatul radar amplasat pe DN2 E85, în afara localității Racoviţeni, la volanul autoturismului fiind depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Tecuci.

De asemenea, pe raza aceluiaşi tronson de drum, alţi doi şoferi, în vârstă de 20 şi 34 de ani, ambii din Vrancea, au fost depistaţi conducându-şi autovehiculele cu viteza de 201 km/h.

În cadrul activităților desfășurate, au mai fost sancționați 76 de conducători auto pentru diferite abateri în trafic, 36 pentru neutilizarea centurii de siguranță şi 12 pentru conducerea unor autovehicule cu diferite defecțiuni tehnice.

Pentru că şi-au pus viaţa în primejdie prin modul în care s-au angajat în traversarea drumului şi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, 28 de pietoni, dar şi 34 de biciclişti şi căruţaşi, au fost sancţionaţi contravenţional.