Funcționarul din Consiliul Județean a suferit un infarct. Petre Neagu transmite condoleanțe familiei

Valeriu Borcan este numele funcționarul de 51 de ani găsit decedat, luni, în biroul de la Consiliul Județean. Era angajat prin concurs din luna octombrie 2017 pe funcția de consilier în cadrul Direcției pentru Administrarea Patrimoniului și Investiții.

În vârstă de 51 de ani, Valeriu Borcan era absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Institutului de Construcții București.

Potrivit fișei medicale efectuate în luna mai 2018, acesta a fost declarat apt de muncă și nu suferea de vreo afecțiune. Din declarațiile medicului de pe Ambulanță, cel mai probabil, acesta a suferit un infarct. Valeriu Borcan urma să se căsătorească în acest an.

„Colectivul Consiliului Judetean Buzau isi exprima regretul profund pentru dispozitia prematura a colegului Borcan Valeriu. Transmit, in numele institutiei, sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, este mesajul transmis de Petre Emanoil Neagu, președinte Consiliului Județean Buzău.

Valeriu Borcan a murit, luni, în biroul său, trupul acestuia fiind găsit căzut lângă birou de către femeia de serviciu. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.