FOTO Incendiu devastator la un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Buzău

Un incendiu puternic a izbucnit, marți după-amiază, la un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc din cartierul Micro XIV. Locuința cu două camere îi aparține unui fost cadru militar. Proprietarul și soția sa erau plecați de acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Pompierii ajunși la intervenție cu mai multe autospeciale de stingere au evacuat rapid scara iar angajații companiilor furnizoare de utilități au sistat imediat alimentarea cu gaze și electricitate.

IMG_8363 IMG_8350 IMG_8344

La un moment dat a ajuns la fața locului și proprietara apartamentului, care a avut un șoc la vederea celor întâmplate, fiind nevoie de intervenția echipajului de la ambulanță.

Potrivit locatarilor care au fost evacuați din apartamente , pe durata intervenției pompierilor, focul ar fi pornit din dormitor, a cuprins holul și sufrageria, după care s-a extins în toată casa.

Flăcările au distrus apartamentul pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați dar pagube însemnate vor avea de suportat și vecinii cărora apa folosită la stingerea flăcărilor le-a afectat o bună parte din locuințe.

Accesul pompierilor s-a făcut cu dificultate din cauza lipsei căilor de acces zona dintre blocurile respective fiind amenajată cu mai multe spații verzi și gard viu peste care nu se putea trece.

Poliția și pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au stat la baza izbucnirii incendiului, cel mai probabil acesta fiind cauzat de un scurtcircuit sau o instalație electrică defectă.

Urmărește-ne pe Google News