VIDEO Tatăl agresoarei care a terorizat oamenii din Pănătău a snopit în bătaie un vecin

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Pănătău, a ajuns azi-noapte la spital, după ce a fost agresat de un consătean pe fondul unui conflict spontan. Agresorul este nimeni altul decât tatăl femeii care a terorizat în weekend întreaga comună, spărgând geamurile mai multor clădiri și pe cele ale mașinii primarului.

Sătenii din Pănătău nu mai au liniște după ce o tânără a spart geamurile locuințelor a două rude, a vandalizat parcul Primăriei, spart geamurile dispensarului, geamurile mașinii primarului și pe cele a soției, ușa și două geamuri de la casa edilului.

După o „vizită” la secția de poliție, femeia a fostă lăsată în libertate, ceea ce i-a adus pe localnici în pragul unei revolte. Ei sunt cu atât mai îngrijorați cu cât, spun localnicii, tatăl femeii a agresat aseară, din senin, un bărbat care trecea prin fața porții lui.

Duminică seară, Ion A., tatăl Elenei, a ieșit cu o rangă pe stradă și l-a luat la bătaie pe un consătean care se întorcea acasă de la lucru. ”Pur și simplu s-a năpustit asupra lui din senin și l-a lăsat lat. Până a ajuns ambulanța, victima a leșinat de vreo trei ori, ajungând, în cele din urmă, la spital”, a declarat un localnic.

Bărbatul este considerat un om violent, care nu ar fi încetat să își amenințe consătenii încă din ziua în care a ieșit din pușcărie. „De când a venit acasă din pușcărie, ne tot amenință că ne bate, că ne omoară, că lui nu are nimeni ce să-i facă pentru că are un certificat medical. Poliția nu prea are ce să îi facă, deoarece, în lipsa unei plângeri pentru agresiune, nu se poate deschide dosar penal”, a mai declarat sursa.

Tatăl Elenei a fost liberat recent din închisoare, iar frații au zeci de amenzi neplătite pentru tulburarea liniștii publice.

În acest weekend, o localnică a băgat spaima în sătenii din Pănătau după ce a spart geamurile unor mașini și de la câteva clădiri, apoi a distrus un gard și câteva grădini cu flori. Criza de nervi a femeii a început vineri, cu agresarea unei vânzătoare din Pătârlagele.

 

Urmărește-ne pe Google News