Festivalul Benone Sinulescu și Târgul Drăgaica, în același timp și în același loc. Ce alte noutăți pregătesc organizatorii

Autoritățile locale au descoperit cum să mărească numărul de vizitatori pentru Târgul Drăgaica. Vor organiza și festivalul Benone Sinulescu în aceeaşi perioadă și aceeași locaţie cu târgul. Astfel, cred organizatorii, numărul celor care vor trece pragul celei de-a doua ediții a târgului de vară se va dubla de la 150.000 la 300.000 de vizitatori în cele 15 zile de funcționare.

Anul acesta, edilii buzoieni au hotărât să reunească cele două evenimente din luna iunie. Festivalul „Benone Sinulescu” se va desfăşura în incinta Drăgăicii timp de două zile şi va contribui la reuşita spectacolelor oferite buzoienilor de toate vârstele, spun reprezentanții din Palatul Comunal.

Atât Drăgaica cât și cea de-a doua ediție a festivalului Benone Sinulescu vor avea loc în perioada 9-24 iunie, 15 zile în care organizatorii anunță sosirea la Buzău a numeroși soliști de muzică populară, ușoară atât din țară cât și de peste hotare care să atragă cât mai mulți vizitatori.

Consilierii locali au aprobat regulamentul de funcționare a Târgului Drăgaica de anul acesta, adăugând şi unele amendamente. Prețul de intrare în Drăgaică a fost dublat dar și chiriile pentru spațiile puse la dispoziția comercianților au fost majorate. Mai mult, dacă pentru un spațiu se vor înregistra mai multe solicitări atunci el va scos la licitație și va fi oferit acelui comerciant care este dispus să plătească mai mulți bani.

Spectacole vor fi în fiecare zi şi vor fi diferite. Se semneaza deja contractele cu interpreţi de pop, rock, folk ori muzică populară renumiţi din ţara noastră, dar şi din ţările învecinate României: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Bulgaria sau Serbia.

Urmărește-ne pe Google News