Casă din Șarânga, mistuită de un incendiu. Trei persoane au rămas pe drumuri

Panică în localitatea buzoiană Șarânga, din cauza unui incendiu care a afectat o gospodărie. ISU Buzău a intervenit cu două autospeciale de stingere și a reușit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la vecinătăți. Proprietarii locuinței au ieșit imediat ce au observat flăcări la acoperiș.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 14.00. Primii care au intervenit au fost pompierii din punctul de lucru Pietroasele, dotați cu o autospecială de stingere. Incendiul ar fi pornit din podul casei, spune primarul din Pietroasele, a afectat acoperișul pe o suprafață de peste 100 de metri pătrați, o parte din tâmplăria casei și câteva anexe.

”În casă erau trei persoane, doi soți și o bătrână, care au ieșit înainte ca flăcările să se extindă. Sunt teferi, nu au arsuri, însă oamenii sunt foarte panicați. Mare noroc a fost cu pompierii de aici, care au ajuns foarte repede și au stins incendiul”, a spus Cornel Enache, primarul comunei Pietroasele.

Casa a fost distrusă parțial de incendiu și fumul degajat. Cel mai probabil, flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit electric însă cauzele vor fi stabilite în urma unei anchete a pompierilor.

Urmărește-ne pe Google News